Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Annemarie BÖRLIND
1 février 2020

Čo naozaj znamenajú certifikáty prírodnej kozmetiky Annemarie BÖRLIND

Ak má prírodná kozmetika nejaký certifikát, malo by to byť zárukou určitého stupňa kvality. Výrobcovia kozmetiky dokonca niekedy robia aj veci nad rámec a robia to, čo od nich certifikát nepožaduje, pretože chcú jednoducho poskytovať kvalitné produkty, a tak sa aj prezentujú. Sú však všetky značky prírodnej kozmetiky certifikované a tým pádom aj kvalitné?

 

82966051_741802036229056_4489855366951075840_n

Nie je však prírodná kozmetika ako prírodná kozmetika. Mnohé kozmetické značky sa začali prezentovať ako „prírodné”, pretože je to práve v móde. Preto sa v oblasti prírodnej kozmetiky zaviedli prísne certifikáty, ktoré garantujú nielen bezpečnosť, účinnosť či pleťovú kompatibilitu produktov, ale niektoré certifikáty aj jasný pôvod surovín, netestovanie na zvieratách, udržateľnosť výroby a mnoho ďalších faktorov. 

Certifikovaná prírodná kozmetika, ako je naša ANNEMARIE BÖRLIND, je vďaka svojmu zloženiu vhodná aj pre alergikov, osoby s citlivou pokožkou a tehotné ženy. Funguje tak, že dlhodobo pracuje pre vašu pleť a podporuje jej samoreguláciu. Takáto certifikovaná prírodná kozmetika neobsahuje parafín, vazelínu, minerálne oleje, ani iné ropné produkty –  látky cudzie ľudskému organizmu. Neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, emulgátory, farbivá či syntetické vône. Výrobok ani jeho jednotlivé zložky nie sú testované na zvieratách a obsahujú suroviny výhradne z prírodných zdrojov. 

 annemarie-borlind-prirodna-kozmetika-ll-regeneration

 

Získavanie surovín do našich produktov navyše prebieha šetrným spôsobom tak, aby nedochádzalo k poškodzovaniu životného prostredia. Pre našu certifikovanú prírodnú kozmetiku platí zásadné NIE geneticky modifikovaným rastlinám a surovinám z nich získaných. Dôraz kladie meaj na ekologickou únosnosť výroby, vrátanie recyklovateľných obalov. 

Mnohé certifikované prírodné kozmetické značky deklarujú svoj rešpekt nielen k vašej pokožke a k prírode, ale aj k človeku. Naša kozmetická značka prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je napríklad známa tým, že podporuje Fair Trade projekty v krajinách tretieho sveta a striktne odmieta spolupracovať s dodávateľmi, ktorí svojim zamestnancom neposkytujú spravodlivú mzdu, optimálne pracovné podmienky či využívajú detskú prácu.

 

Ako spoznať kvalitnú prírodnú certifikovanú kozmetiku? 

Existuje viacero certifikátov prírodnej kozmetiky, sú to certifikované označenia nezávislých skúšobní a organizácií. Na ich získanie musí kozmetická značka splniť veľmi prísne podmienky. Tieto certifikačné označenia nájdete na obaloch výrobkov.

 

 eco-control-certifikat-annemarie-borlind-prirodna-kozmetikacse-certifikat-annemarie-borlind-prirodna-kozmetikavegan-certifikat-annemarie-borlind-prirodna-kozmetikagreen-brand-germany-certifikat-annemarie-borlind-prirodna-kozmetika

 

 

Niektoré z nich sú napríklad Eco Control, CPK BIO, Ecocert, Natrue, Vegan, a pod. Tieto certifikáty zaručujú kvalitu kozmetiky a chránia vás od nepravých „prírodných“  kozmetických výrobkov. Naša prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND spĺňa tie najprísnejšie certifikáty, ba dokonca aj prevyšuje ich štandardy v snahe poskytnúť svojim používateľom maximálnu kvalitu. 

Assay Cosmetics s.r.o., výhradný distribútor značky Annemarie BÖRLIND pre SK a CZ trh

Magurská 3063/9
058 01 Poprad
pl. +421 52 381 0803
IČO: 45414866
IČ DPH: SK2022984348

 

 

 

Publicité
Publicité
Commentaires
Annemarie BÖRLIND
  • Spojenie vedy a prírody nájdete v každom jednom produkte nemeckej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND - Natural Beauty. Jemnosť a sila je ukrytá vo výnimočných produktoch pre výnimočnú bytosť.
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité